Ίδρυση αρχιτεκτονικού γραφείου στον Αδάμαντα Μήλου.
Στόχος της μελέτης ήταν η ανάκτηση της γοητείας της κυκλαδίτικης ταυτότητας και η αρμονική σύνδεση των νέων στοιχείων με τα παλαιότερα.
Η Μήλος υπήρξε πάντοτε αγαπημένος τόπος διακοπών για εμάς. Το 2017 αποφασίσαμε την εγκατάσταση παραρτήματος του αρχιτεκτονικού μας γραφείου στο νησί. Για τη χρήση αυτή επιλέχθηκε υπάρχον διώροφο κτίριο κατοικίας που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 1970. Η δομή και τα μορφολογικά στοιχεία του κτιρίου παρέπεμπαν περισσότερο σε επιρροές από το μοντερισμό, παρα στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Ωστόσο οι λιτότητά και οι καθαρές γραμμές του, επέτρεψαν την ενσωματωση του κτιρίου στο Κυκλαδίτικο τοπιο, που αποτέλεσε πρωταρχικό στοχο σχεδιασμού. Η διαμπερότητα του οικοπέδου και η αντίθετες λειτουργίες του συνόλου του κτιρίου έθεσαν εναν δεύτερο σχεδιαστικό στόχο, την οπτική και λειτουργική αυτοτέλεια του γραφείου. Ετσι δημιουργήθηκε μία νέα πρόσοψη και εισοδος για το γραφείο στην πίσω πλευρα του υφιστάμενου κτιρίου κατοικίας, διαχωρίζοντας τις δυο λειτουργίες.
Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με υλικά σύγχρονα, επιλεγμένα κατά σύνολο, με κριτήριο τις ιδιότητές του καθενός και όχι την διακοσμητική τους επιδερμίδα. Λευκός σοβάς, πέτρα από τα ορυχεία της Μήλου και ενιαία πατητή τσιμεντοκονία συνθέτουν το σκηνικό στο σύνολο των κλειστών και ανοιχτών χώρων του κτιρίου. Αναπόσπαστα στοιχεία της σύνθεσης αποτελούν τα δύο υπαίθρια καθιστικά, που ορίζονται από δομικά στοιχεία του κτιρίου και πέργκολες ακατέργαστης ξυλείας καστανιάς. Αναρριχόμενες βουκαμβίλιες, το αντιπροσωπευτικότερο ίσως φυτό του Αιγαίου και το αποτελεσματικότερο βιοκλιματικό στοιχείο των νησιών μας, θα αναλάβουν με την πάροδο του χρόνου, όχι μόνο τη σκίαση αλλά και την αδιάκοπη αναφορά στο τοπίο των Κυκλάδων.